ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Të jesh në këpucët e tjetrit

Të jesh në këpucët e tjetrit

Data 21.10.2016 ishte e veçantë për klasat e katërta dhe të pesta të shkollës sonë. Ata panë ekspozitën “Pa drita” në Muzeun e Kosovës. Ishte ekspozitë ku fëmijët preknin eksponatet për t’i “parë”, pasi që ato ishin të ekspozuara në një hapësirë të errët. Ekspozita i dedikohej personave të verbër dhe kishte për qëllim t’i bëjë njerëzit të ndjejnë se çfarë do të thotë të jesh i verbër. Këtë efekt ajo e pati edhe të nxënësit. IMG_3538 IMG_3539 IMG_3544 IMG_3545 IMG_3548 IMG_3549 IMG_5942 IMG_5945