ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Sigurt në shkollë, në shtëpi dhe me shokë

Sigurt në shkollë, në shtëpi dhe me shokë

Secili fëmijë duhet ta gëzojë të drejtën që të rritet dhe të zhvillohet në mjedis të sigurt dhe të qetë. Fëmijët dallojnë nga njëri – tjetri në bazë të gjuhës që flasin, pamjes fizike, gjinisë, racës, aftësive dhe shkathtësive. Me këto fjalë, prindja e klasës II/2, znj. Arta Shala – Visoka, e filloi ligjeratën në klasat e dyta.

Znj, Arta, iu dha këshilla nxënësve se si të veprojnë në situata të ndryshme, në mënyrë që ata të jenë të sigurtë.

Pas shumë diskutimeve dhe pyetjeve të ndryshme, ajo iu shpërndau nxënësve nga një doracak për fëmijët, mbi sigurinë e tyre.

Klasat e dyta e falënderojnë znj. Arta për këshillat e dobishme.

sig1 sig2 sig3