ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në shtypshkronjën “In Desing”

Vizitë në shtypshkronjën “In Desing”

Nxënësit e klasave të para këto ditë filluan t’i mësojnë shkronjat  dhe numrat. Të ftuar nga  prindërit e klasës I-1, Veronika Bajçinovci  dhe Arianit Dërguti, vizituam shtypshkronjën “In Desing’  për  të parë procesin e  shtypjes së shkronjave  dhe të  numrave. Falënderojmë prindërit për  bluzat dhe dhuratat e përgatitura për fëmijët e në veçanti  për pritjen e ngrohtë. IMG_2905 IMG_5120 IMG_5134 (2) IMG_5143 IMG_5144