ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Emocione, entuziazëm, garë e fortë për dije në Kuizin e Shkencave

Emocione, entuziazëm, garë e fortë për dije në Kuizin e Shkencave

Entuziazmi i nxënësve pjesëmarrës në finalen e Kuizit të Shkencave  ishte mbresëlënës. Në ethet e emocioneve, me dëshirën, vullnetin dhe përgatitjen për sukses dhe për të qenë më të mirët në kuizin tashmë  tradicional, nxënësit e klasave 6-10  u ballafaquan në garën e fortë të dijes dhe të finales së mbajtur në lëndët shkencore Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji dhe Informatikë. Pas dy fazash të organizuara suksesshëm dhe në mënyrë profesionale nga mësimdhënësit e shkencave, finalja e kësaj gare u kurorëzua me nxënësit finalistë për të cilët shkolla ndau  mirënjohje dhe shpërblime. Përgëzime dhe suksese për nxënësit fitues dhe pjesëmarrës! Finalistët e klasës VI
 1. Dion Zejnullahu
 2. Mal Kubati
 3. Deni Gjakova
Finalistët e klasët VII
 1. Eda Agani
 2. Rezon Baraku
 3. Elsa Selimi
Finalistët e klasët VIII
 1. Lisa Mehmeti
 2. Drit Sanaja
 3. Ardian Kadriu
Finalistët e klasët IX
 1. Lir Hoxhaj
 2. Tringa Desku
 3. Ilir Rezniqi
Finalistët e klasët X
 1. Sara Imeri
 2. Vijon Baraku
 3. Lum Skenderi
  6 5 4 3 2 1