ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

PANAIRI DHE KROSI, PËR NDER TË DITËS SË SHKOLLËS  

PANAIRI DHE KROSI, PËR NDER TË DITËS SË SHKOLLËS  

Sot në shkollën tonë u mbajt Panairi i Shkencave Natyrore dhe krosi. Këto dy aktivitete u organizuan  për nder të 1 Qershorit, Ditës së Shkollës dhe ditës së fëmijëve. E gjithë shkolla gëlonte nga zërat entuziastë të nxënësve. Ishte kënaqësi e madhe të shihje gjithë punën e tyre, të shihje se sa të shkathët janë ata në prezantim apo edhe në demonstrim të eksperimenteve. Kështu, ata realizojnë veten duke shprehur kreativitetin në forma të ndryshme. Për dy orë panairi ishte i hapur edhe për prindërit mysafirë, duke u përmbyllur në mënyrën më të suksesshme. Tashmë Panairi në shkollën tonë është ndër aktivitetet që pritet me shumë interes vit pas viti.

Ndërkohë që mësimdhënësit e Edukatës fizike realizua krosin në Gërmi me nxënës të klasave V-XI. Pas ndarjes së medaljeve dhe mbajtjes së disa lojërave sportive, të gjithë u kthyen të kënaqur e të relaksuar në shtëpi. Sigurisht se edhe mësimdhënësit, pasi kjo ishte një tjetër ditë e përmbushjes së kënaqësisë profesionale.

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0005 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0009 DSC_0010 DSC_0012 DSC_0014 DSC_0016 DSC_0017 DSC_0018 DSC_0019 DSC_0021 DSC_0022 DSC_0026 DSC_0027 DSC_0032 DSC_0033 DSC_0034 DSC_0036 DSC_0037 DSC_0039 DSC_0040 DSC_0041 DSC_0043 DSC_0046 DSC_0048 DSC_0049 DSC_0050 DSC_0053 DSC_0058 DSC_0061 DSC_0063 DSC_0066 DSC_0068 DSC_0071 DSC_0080 DSC_0082 DSC_0092 DSC_0094 DSC_0099 DSC_0100 DSC_0102 DSC_0103 DSC_0105