ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Stacionin Policor

Vizitë në Stacionin Policor

Policët janë persona shumë të dashur për fëmijët e vegjël.

Në moshë të hershme një numër i madh i fëmijëve duan të bëhen policë, duan të kenë kapelë, uniformë, punë në trafik etj.

Të vegjëlit e klasave të dyta të shkollës “ Mileniumi i Tretë” në Prishtinë, vizituan  Stacionin kryesor të policisë në Prishtinë. U njoftuan nga afër me punën e policit dhe mësuan shumë gjëra të reja për këtë profesion.

Policët  pa përtesë u përgjigjën në pyetjet interesante të parashtruara nga fëmijët.

Falënderojmë Stacionin Policor për kohën e ndarë për ne!

20161104_095222 20161104_095526 20161104_095541 20161104_095814 20161104_100332 20161104_100636 20161104_101259 20161104_102221 20161104_102814 20161104_104027 20161104_104033 20161104_104038 20161104_104126 20161104_104137 20161104_104142 20161104_104155 20161104_104230 20161104_104235 20161104_104326 20161104_104452(0)