ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Atmosferë festive në klasën parafillore!

Atmosferë festive në klasën parafillore!

Me fëmijët e grupit parafillor punuam aktivitete dhe sollëm një frymë më ndryshe në klasën tonë. Krijuam zbukurime me materiale të ndryshme dhe e gjithë kjo na solli atraktivitet dhe argëtim pa fund.