ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Performancë kreative në teatrin : ,,Oda’’ nga nxënësit e klubit : ,,Mjedisi pa pengesa’’

Performancë kreative në teatrin : ,,Oda’’ nga nxënësit e klubit : ,,Mjedisi pa pengesa’’

Më 11 dhjetor  2014,nxënësit e klasave te gjashta  përformuan ne teatër. Mrekulli  ishte me  nxënësit  e shkollës  tonë, të cilët në formë të shfaqjes  në   role te ndryshme prezantuan  punën e mrekullueshme që bënë ne  gjysmëvjetorin e parë . Gjejmë rastin të falënderojmë teatrin ,,Oda’’për shfaqjen e realizuar ne teatër. Kjo punë  u realizua gjate orëve te  mësimit ne klubin ,,Mjedisi pa pengesa’’, përveç  punës  kreative, për nxënësit  është  mjaft e këndshme puna e bashkëpunimit  për  arritjen e qëllimit ,,Jemi pjesa me e rëndësishme e shoqërisë, prandaj ta krijojmë mjedisin pa pengesa kudo që ndodhemi dhe  ta ruajmë gjuhën e komunikimit me njëri-tjetrin. Gjithashtu,të vegjël ne moshë por që krijojnë një atmosferë shumë të këndshme me mesazhe  domethënëse. Në bashkëpunim me klubin ;,,Mjedisi pa pengesa ‘’ ishte edhe  klubi;,,Karaoke’’me një pikë muzikore . Në  përfundim te shfaqjes , nxënësit  rekomandojnë te tjerët : Mos e shqetëso veten! Mos shqetëso te tjerët! Keni mëshirë për ne ! JEMI E ARDHMJA E KOSOVES. Jepni një shembull  të mire për neve! Jemi te vegjël,por shpejtë do te rritemi. IMG_7780 IMG_7765 IMG_7764 IMG_7760 IMG_7759 (1) IMG_7754 IMG_7752 IMG_7751