ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Turneu i pavarësisë!

Turneu i pavarësisë!

   

Për nder të 9-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës 

MBAHET TURNEU I PING-PONGUT 

Pikërisht për nder të Pavarësisë së Kosovës, në shkollën tonë u organizua finalja e turnet sportiv në ping-pong. Lojërat janëzhvilluar me disa cikle deri në fund dhe nga çdo klasë pati nga dy finalistë, një vajzë dhe një djalë. Finalja pastaj u zhvillua nëkuadër të gjeneratës dhe kështu mësimdhënësit e Departamentit të Shkathtësive ndanë medaljet për kampionët duke përmbyllur me sukses këtë aktivitet. 

DSC_0001 DSC_0005 DSC_0028 DSC_0034 DSC_0039 DSC_0043 DSC_0046 DSC_0054 DSC_0056 DSC_0058 DSC_0062 DSC_0069 DSC_0122 DSC_0176 DSC_0216 DSC_0230 DSC_0327 DSC_0334 DSC_0362 DSC_0374 DSC_0378 DSC_0384 DSC_0390 DSC_0398 DSC_0402 DSC_0407 DSC_0410 DSC_0411