ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Zemra – Ngrohtësia e familjes nuk krahasohet me asnjë ndjenjë në botë

Zemra – Ngrohtësia e familjes nuk krahasohet me asnjë ndjenjë në botë

Ngrohtësia e familjes nuk krahasohet me asnjë ndjenjë në botë. Të gjithë anëtarët e saj janë qirinj që së bashku  ngrohin shpirtin. Andaj në klasën V-1 ishte e pranishme Znjsh. Linda Kajtazi, halla e shoqes së klasës- Marenës.

Pasi që Znjsh. Linda është me profesion interniste dhe endokrinologe, ajo mbajti një ligjëratë për zemrën dhe funksionin e saj. Nga ligjërata nxënësit morën shumë informacione të dobishme dhe shfaqën interesim duke bërë pyetje nga më të ndryshmet.

Klasa V-1 i janë mirënjohës Znjsh. Linda.