ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Fëmijët takojnë veterinarin

Fëmijët takojnë veterinarin

“Sytë e kafshëve e kanë fuqinë të flasin gjuhë te mrekullueshme” kjo thënie nga Martin Buber mund të jetë përmbledhje e çdo bisede që bëhet nga nxënësit për kafshët. Këto biseda dhe kapitulli mësimor “I duam kafshët” kanë qenë “shkaktari” që ne kemi ftuar për një ligjëratë z. Jeton Muhaxhiri (prind i nxënëses Mjellma Muhaxhiri). Z. Muhaxhiri që një kohë të gjatë ushtron profesionin e veterinarit dhe ne patëm mundësinë që të largojmë pothuajse çdo pikëpyetje për këtë profesion dhe botën e kafshëve. Falënderojmë z. Jeton për këshillat, informatat dhe përvojat e sjellura në klasë. v1 v2 v3 v4