ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

JAVA E GJUHËS SHQIPE

JAVA E GJUHËS SHQIPE

Kjo javë është Java e Gjuhës Shqipe. Nxënësit e klasave të 6-ta, të 7-ta dhe të 8-ta sot lekturuan një tekst. Teksti ishte me gabime drejtshkrimore, trajta dialektore dhe me probleme të natyrës sintaksore. Për të redaktuar tekstin nxënësit përdorën Drejtshkrimorin (AS 2.0) përmes uordit, Drejtshkrimin e Gjuhës Shqipe online dhe FESH-in. Java do të karakterizohet me aktivitete të ndryshme mësimore e argëtuese. FESHi viber image 2019-04-17 , 11.44.54 viber image 2019-04-17 , 11.44.55