ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Filluan përgatitjet për Testin e Maturës

Filluan përgatitjet për Testin e Maturës

Duke i respektuar të gjitha rekomandimet e IKShP dhe Ministrisë së Shëndetësisë për mbrojtje nga COVID-19, sot në shkollën “Mileniumi i Tretë” kanë filluar përgatitjet e maturantëve për testin e maturës, i cili do të mbahet me 29 gusht 2020. Këtë vit, shkolla jonë ka paraparë që ushtrimet përgatitore të mbahen në dy forma, gjysma e grupit me prezencë fizike në shkollë dhe në të njejtën kohë, gjysma tjetër përmes platformës online nga shtëpia. Lëndët zgjedhore do të mbahen vetëm online me të gjithë nxënësit. Përmes ofrimit të këtyre përgatitjeve, synojmë dhe urojmë që të gjithë nxënësit të arrijnë suksesin maksimal në test. DSC_0058 DSC_0059 DSC_0060 DSC_0061 DSC_0062 DSC_0063 DSC_0066 DSC_0067 DSC_0068 DSC_0070 DSC_0071 DSC_0073 DSC_0074 DSC_0077 DSC_0079 DSC_0082 DSC_0083 DSC_0084 DSC_0085 DSC_0088 DSC_0093 DSC_0094 DSC_0095 DSC_0096 DSC_0097 DSC_0099 DSC_0101 DSC_0102 DSC_0104 DSC_0105 DSC_0107 DSC_0108