ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Një punim si ky i Redon Blakajt, nxënës i klasës së gjashtë

Një punim si ky i Redon Blakajt, nxënës i klasës së gjashtë

Redon Blakaj, nxënës i klasës VI-1, sot ka prezantuar një punim tejet të bukur. Ai në këtë punim, jo vetëm ka shprehur kreativitetin e tij, por edhe ka prezantuar shumë mirë para arsimtares së Gjuhës shqipe dhe nxënësve, të cilët me shumë dashamirësi e përgëzuan dhe e duartrokitën fort. 1 2 3 4 5