ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari mësimor për 7,8 dhe 9 shtator 2016

Orari mësimor për 7,8 dhe 9 shtator 2016

Të nderuar prindër, Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për tri ditët në vijim për vitin shkollor 2016/17.orari_three_days