ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

U mbajt krosi vjeshtor për nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë”

U mbajt krosi vjeshtor për nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë”

Parku i Germisë ishte destinacioni i sotëm për nxënësit tanë të cilët ishin pjesëmarrës të krosit vjeshtor të organizuar nga Departamenti i Shkathtësive i shkollës “Mileniumi i Tretë”.

Gara e vrapimit është zhvilluar me nxënësit e klasave 6-9, ndërsa për fituesit u ndanë medalje.

Fituesit e klasave të gjashta:

Djemtë:

1. Dite Behluli

2. Riad Daka

3. Liri Kadriu

Vajzat:

1. Epope Krasniqi

2. Era Ahmetaj

3. Rea Rexha

Fituesit e klasave të shtata:

Djemtë:

1. Liri Halili

2. Jon Pallaska

3. Dion Ethemi

Vajzat:

1. Riga Behluli

2. Melosa Tahiri

3. Debora Deva

Fituesit e klasave të teta:

Djemtë:

1. Bledi Avdiu

2. Blini Halimi

3. Andi Spahiu

Vajzat:

1. Vesa Halimi

2. Janina Gashi

3. Dua Bislimi

Fituesit e klasave të nënta:

Djemtë:

1. Andi Gashi

2. Engjell Shala

3. Artin Bilalli

Vajzat:

1. Ema Rrustemi

2. Marena Kajtazi

3. Tiara Mustafa dhe Lina Shabani