ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ndihmojmë fëmijët në nevojë

Ndihmojmë fëmijët në nevojë

Nxënësit e klasave të treta  në kuadër të projekteve moduale ndihmuan nxënësit e shkollës “Azemi e Salihu” të fshtatit Dabishevc, në komunë të Prishtinës. Fëmijët mblodhën dhe paketuan dhuratat me shumë dashuri. Ata  gëzuan bashkëmoshatarët e tyre për festat e fundvitit. IMG_1637[1] IMG_1738[1] IMG_1739[1] IMG_1744[1] IMG_1764[1]