ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dita Ndërkombëtare për Sigurinë në Internet

Dita Ndërkombëtare për Sigurinë në Internet

Në Ditën Ndërkombëtare për Sigurinë në Internet, në Shkollën tonë u mbajtën ligjërata me temën Digital footprints dhe Kontrollimi i Cyber Bulling nga instruktorë të ftuar nga Shkolla Digjitale dhe Agjensioni “Hallakate”. Falenderojmë Shkollën Digjitale dhe Agjensionin “Hallakate” për mbajtjen e këtyre ligjëratave dhe Komitetin për Organizimin e Ngjarjeve nga radhët e Këshillit të Prindërve të Shkollës për ndihmën në organizimin e këtyre ligjëratave!