ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Kartolinat për festat e fundvitit

Kartolinat për festat e fundvitit

Pasi që festat e fundvitit po afrohen, mënyra më e mirë për të shprehur dëshira dhe urime janë kartolinat. Prandaj nxënësit e klasës II-2 së bashku me prinden e klasës Znj. Shqipe Hebibi- Coupet , sot punuan kartolina të llojeve të ndryshme. Znj. Shqipe i solli të gjitha materialet e duhura për ndërtimin e kartolinave, si dhe i udhëzoi dhe i ndërtoi ato së bashku me fëmijët. Këto kartolina i dhanë edhe më shumë hijeshi atmosferës dhe entuziazmit të festave të fundvitit. Klasa II-2 falënderon përzemërsisht Znj. Shqipe. IMG_0839 IMG_0847 IMG_0857 IMG_0859 IMG_0867 IMG_0869 IMG_0872 IMG_0873