ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Të gjithë besimtarëve të krishterë ua urojmë Festën e Pashkëve!

Të gjithë besimtarëve të krishterë ua urojmë Festën e Pashkëve!

Të gjithë besimtarëve të krishterë ua urojmë Festën e Pashkëve! Ju priftë shëndeti e mbarësia! Njëherit njoftojmë të gjithë nxënësit dhe prindërit e Shkollës se të hënën, më 13 prill, nuk do të mbahen orët mësimore në Zoom meqë është ditë pushimi në kalendarin shkollor.
Megjithatë, mësimet do t’i gjeni në uebfaqen e Shkollës.   urimi_final