Friday, 14 August, 2020

Daily Archives: October 8, 2019

“Ku me shku?” – Aplikacion i zhvilluar nga nxënësit e klasave të dhjeta përmes programit Excel

0-02-05-53d37f2398a8d2b80be669eac47ad5d26c56df5db7f789e93d411078597dfa90_94766477

Të inspiruar nga Dita Ndërkombëtare e Turizmit, nxënësit e klasave të dhjeta shprehin kreativitetin e tyre duke zhvilluar aplikacionin me emrin “Ku me shku?” përmes programit Excel. Qëllimi i këtij aplikacioni është që të jap informacione të ndryshme për vendet me të vizituara në Republikën e Kosovës Përgëzime të për të gjithë nxënësit e klasave të dhjeta për përkushtimin që ... Read More »

Jeta në fermë

IMG_8367

Në kuadër të temave javore realizuam aktivitetin e rradhës me tematikë mbi jetën e kafshëve në fermë. Aktiviteti zgjoi kurreshtje dhe interes të madh tek parafillorët. Read More »