Friday, 25 September, 2020

Daily Archives: May 21, 2019

Syprina dhe Perimetri

20

Nxënësit e klasës së 5-të në orën e Matematikës, të ndarë në grupe po realizojnë projektin ‘’Qyteti i formave’’, projekt për syprinën dhe perimetrin e figurave gjeometrike. Projekti  “Qyteti i formave”  integron elementet e imagjinatës, matematikës, zgjidhjes së problemeve, dizajnit dhe planifikimit. Ndërsa nxënësit punojnë projektin, ata do të marrin vendimet e tyre  së bashku dhe do të bëjnë llogaritje ... Read More »

Gara Globale e Gjuhë s Angleze KANGURI

Lurni

Më 13.04.2019 u mbajt Gara Globale e Gjuhë s Angleze KANGURI. Shkolla jonë  u zgjodh si shkollë  fituese në  dy fazat e mbajtjes së  garë s në  Kosovë .Finalisti i Nivelit A1, nxënësi Lurni Ejupi (V-2) do ta përfaqësojë  Kosovë n në  Garat Ndërkombëtare  KGL Contest 2019 Global Event në Novi Sad, Serbi.Nxënësja e Nivelit A2, Tiara Mustafa (VI-1) fitoi ... Read More »

Spelling Bee Competition

2

Me datën 15.05.2019 dhe 16.05.2019 në shkollën tone u mbajt gara Spelling Bee Competition. Të gjithë nxënësit, duke përfshirë klasat e III-ta – IX-ta, patën mundësinë të marrin pjesë në këtë garë. Fillimisht nxënësit kanë garuar brenda klasës duke vijuar fazën përfundimtare para jurisë së shkollës dhe një numri të shikuesve. Fituesit e kësaj gare janë: Klasat e III-ta  Vendi ... Read More »