Friday, 25 September, 2020

Daily Archives: May 13, 2019

ZANA BUÇINCA, NGA MILENIUMI I TRETË NË HARVARD

zana

E para studente kosovare për PhD në Universitetin e Harvardit   Zana Buçinca është e para studente kosovare e pranuar për studime doktorale në Shkenca kompjuterike në Universitetin e Harvardit. Buçinca, shkollimin fillor dhe të mesëm e  kreu në shkollën  jopublike “Mileniumi i Tretë”. Zana e vogël, që dikur thurte poezi në gjethet vjeshtake kishte një ëndërr të madhe. Madje ëndrrën ... Read More »