Thursday, 4 June, 2020

Daily Archives: April 25, 2019

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër dhe nxënës, Ju informojmë se me datë 30 prill 2019 nuk do të mbahet mësim i rregullt. Kjo për arsye të kërkim-lejeve të shumta nga prindërit e nxënësve që të lidhet pushimi për arsye familjare. Nga praktika e deritanishme, po e vërejmë që kur festave po u paraprijnë fundjava, me nga një ditë pushimi para dhe pas ... Read More »