Monday, 1 June, 2020

Daily Archives: April 19, 2019

“The Earth is what we all have in common” W.B.

Shkollës “Mileniumi i Tretë” iu shtuan edhe 7 pisha, të mbjella nga nxënësit e stafi, në përkrahje të sfidës së Donjeta Sh. Gashit #PlantaTreeChallengeKosovo, duke ua lënë radhën nxënësve të shkollave mike në Prishtinë dhe Tiranë: Shkolla e Gjelbër – Green School; Shkolla Model “Qamil Batalli”; American School of Kosova; The British School of Kosova; Shkolla Albanet (Tiranë); Shkolla Ernest ... Read More »

DISKRIMINIMI GJUHËSOR NË SHKOLLË

6

Në kuadër të aktiviteteve të Departamentit të Shkencave Sociale, përveç tjerash në mënyrë sistematike nga mësimdhënësit e saj bëhen prezantime të temave që përkojnë me metodologjitë e reja të mësimdhënies, përvojat dhe hulumtimet e tyre profesionale. Kësaj radhe para anëtarëve të këtij departamenti, mësimdhënësja e Gjuhës shqipe znj. Violeta Pllana Elezi prezantoi pjesë nga studimi i saj kërkimor “Diskriminimi gjuhësor ... Read More »