Sunday, 25 October, 2020

Daily Archives: February 12, 2019

TRICK YOUR BRAIN: NË MUZEUN E ILUZIONEVE

4

Me moton “Trick your brain” nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” vizituan Muzeun e Iluzioneve në Prishtinë, i cili është i pari i kësaj natyre që është hapur në botën shqiptare. Së bashku me mësimdhënësit e tyre, nxënësit e klasave të nënta  provuan adrenalinën që ta sjellin 36 iluzione optike, në forma dhe trajta të ndryshme, në kënde e hapësira ... Read More »