Monday, 25 May, 2020

Daily Archives: September 13, 2018

15 SHTATORI, DITA NDËRKOMBËTARE E DEMOKRACISË

7

Të rinjtë kanë nevojë t’i kuptojnë  sa më drejt parimet dhe vlerat e demokracisë se janë e ardhmja e vendit, andaj, sot me nxënësit e klasave të 10-ta, gjatë orëve të historisë dhe të edukatës qytetare, për nder të Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë, z. Rinor Beka, përfaqësues i Institutit Kombëtar për Demokraci, mbajti një ligjëratë në ambientet e KEC-it (Qendra ... Read More »