Monday, 25 May, 2020

Daily Archives: September 11, 2018

Punëtori: “ Mësimdhënia dhe vështirësitë  në të nxënë “

8

Motiv pune për vitin e ri shkollor në shkollën “ Mileniumi i Tretë ”   Pas pushimit veror, motivi i punës dhe prezantimeve për këtë vit të ri shkollor nga mësimdhënësit vjen me entuziazëm në traditën e shkollës sonë. Në takime të tilla punëtorie, përherë preken tema interesante të cilat gërshetojnë mësimdhënien e avancuar dhe koherente krahas metodologjisë, praktikës së ... Read More »