Monday, 25 May, 2020

Daily Archives: September 1, 2018

ORARI I MËSIMIT PËR 3 DHE 4 SHTATOR 2018

Njoftim

Të nderuar prindër, Në tabelën e mëposhtme e gjeni orarin e mësimit për dy ditët e para të vitit të ri shkollor 2018-2019.   Vërejtje: Më 3.09.2018 nxënësit vijnë në shkollë me prindërit, ndërsa kthehen në shtëpi me transportin e shkollës. Më 4.09.2018 nxënësit vijnë në shkollë dhe kthehen në shtëpi me transportin e shkollës. Më 5.09.2018 mësimi vazhdon sipas ... Read More »