Wednesday, 28 October, 2020

Daily Archives: November 27, 2017

Ekspozita “Rilindja Kombëtare” e hap programin e 28 Nëntorit

Festën e Flamurit Kombëtar dhe Ditën e Shqiptarëve, përveç programit festiv, i cili fillon sot  në orën 11. 00, në Hapësirën Për Shumë Qëllime e hap ekspozita “Rilindja e Kombëtare”, e cila do të jetë e hapur deri në fund të javës, për nxënësit, prindërit e shkollës si dhe për të gjithë admiruesit e artit. Një falënderim të veçantë për nxënësit, me ... Read More »