Monday, 1 June, 2020

Daily Archives: September 4, 2017

ERDHI SHTATORI I FYTYRAVE TË QESHURA

22

Erdhi shtatori i haresë, i energjisë pozitive e i fytyrave të qeshura. Fytyra që të mbushin jetë, kënaqësi e elan për punë. Janë këta fëmijët tanë, që sot mbushën shkollën tonë plot e përplot. Sidomos nxënësit e klasës së parë, që sot na e zbukuruan edhe më shumë gjithë mjedisin. Si zakonisht, në mëngjes drejtoresha, znj. Afrore Lila bashkë me ... Read More »

Mirëserdhët në shkollën Mileniumi i Tretë!

006

Të nderuar miq të vegjël, Ju, që nga sot do të jeni pjesë e shkollës sonë, Mirëserdhët në shkollën Mileniumi i Tretë!  Sot është dita parë për ju, prandaj duhet të jeni të lumtur ju dhe prindërit tuaj që keni zgjedhur shkollën tonë, e cila së bashku me mësueset  tuaja, ju pret krahëhapur. Ju  kalamaj të vegjël, Nga sot do ... Read More »