Saturday, 28 March, 2020

Daily Archives: September 27, 2016

Koha për klube

IMG_4140

Në  shkollën ‘’Mileniumi i Tretë’’ tashmë kanë filluan të funksionojnë klubet. Kështu i kemi emërtuar aktivitetet relaksuese të ditës së premte, të cilat zhvillohen përgjatë dy orëve të fundit, të cilat janë ndarë vetëm për kënaqësi dhe relaksim. Ҫdo nxënës i përket një klubi në të cilin mund të shprehë pasionin dhe talentin e vet si dhe krijon shoqëri të ... Read More »