Sunday, 7 June, 2020

Daily Archives: June 17, 2015

Gjenerata e katërt rrugëton sukseseve

Për nxënësit maturantë të gjeneratës së katërt dita e graduimit ishte një ditë e veçantë, që do të mbetet gjatë në memoaret e jetës së tyre. Kështu e thanë edhe vetë ata pas festës së organizuar në ambientin e Hotelit Emerald. Prindërit dhe familjarët e maturantëve u falën uratën e jetës. Por, jo vetëm ata. Ishin edhe mysafirë të ftuar, ... Read More »