Wednesday, 15 July, 2020

Daily Archives: June 9, 2015

Nxënësit përgatisin shfaqje me kukulla

Untitled

Gjithçka nisi gjatë Javës së Projekteve, kohë kur për një javë rresht një grup nxënësish të klasave IV-V punuan shfaqje me kukulla. Meqë doli një punë shumë e këndshme, arsimtarja e Artit figurativ, Mirlinda Ramadani vazhdoi këtë punë, duke përsosur këto shfaqje, sa i përket tekstit, roleve dhe skenës. Tashmë katër shfaqje janë të përfunduara dhe mund t’i gjeni të ... Read More »