Saturday, 22 February, 2020

Daily Archives: September 30, 2014

Vizita në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”

VIZITA  NË  AEROPORTIN  NDËRKOMBËTAR   TË PRISHTINËS  “ADEM JASHARI”

Më datë 30.09.2014 nxënësit e klasave të treta dhe klasa IV-3, në kuadër të temës së projekteve modulare “Mjetet e komunikacionit”, vizituan aeroportin ndërkombëtar. Nxënësit u njoftuan me procedurat që duhet të respektojnë pasagjerët e këtij aeroporti, po ashtu ata panë për së afërmi punën e punonjësve të këtij institucioni. Ishte kënaqësi për fëmijët të takojnë njerëz me profesione të ... Read More »