Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: December 26, 2018

“Fal një dhuratë, fito një buzëqeshje”

1

E nisëm kështu ditën duke dhuruar shumë dashuri me fëmijët parafillor, të cilët kanë përgatitur dhurata me dashuri për moshatarët e tyre. Në përkrahje të kampanjës “Përgatite dhuratën vet, jep dashuri për dikë që se pret” iu bashkuan edhe grupi parafillor duke e mbështetur organizatën “Nëna dhe fëmijë të lumtur”. Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Më poshtë gjeni orarin e nxënësve për datat 27 dhe 28 dhjetor 2018.               Me respekt, Shkolla “Mileniumi i Tretë” Read More »