Wednesday, 17 July, 2019

Daily Archives: June 7, 2018

PANAIRI I LIBRIT, KURESHTJE E KËNAQËSI PËR NE

P1

Të gjithë nxënësit e klasave të gjashta, të shtata dhe të teta të Shkollës sonë sot vizituan panairin e librit, që po qëndron i hapur këto ditë në Pallatin e Rinisë në Prishtinë. Një vizitë e tillë gjithnjë i gëzon fëmijët tanë, pasi  bashkë me mësimdhënës, me shokë e shoqe kanë mundësi të shohin nga afër libra të rinj e ... Read More »