Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: June 16, 2017

Klubi i Tenisit Rilindja në shkollën “Mileniumi i Tretë”

DSC_0092

Sporti ndikon në gjendjen e mirë fizike dhe në zhvillimin e aftësive bazë të lëvizjes. Pjesëmarrja në një aktivitet sportiv, në përputhje me aftësitë e fëmijës, mund të forcojë vetëbesimin e tij. Sot, nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë”, patën rastin të njoftohen me disa rregulla bazë të sportit të tenisit të prezantuara nga Klubi i Tenisit  “Rilindja”. Nxënësit  praktikuan ... Read More »