Friday, 18 January, 2019

Daily Archives: March 27, 2017

PËR HERË TË PARË NË KOSOVË VLERËSIM I JASHTËM ELEKTRONIK

0-02-04-914db87dfb0bda1a7079056d0ae35371899330989a19661e15dc5fc7979da8e0_full

Për herë të parë në Kosovë, shkolla jonë aplikon një vlerësim të jashtëm online, të cilin e mundëson platforma elektronike Google Platforms. Përmes këtij vlerësimi, nxënësit testohen në pjesën më të madhe të lëndëve, dhe Shkolla, së bashku me mësimdhënësit e saj,  marrim një informatë kthyese më objektive, meqë testin e përpilojnë ekspertë të fushës, të cilët nuk janë pjesë ... Read More »