Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: January 17, 2017

NË MILENIUMIN E TRETË SOT PËRKUJTOHET VDEKJA E SKENDERBEUT

17 janar 1468 s’ka se si të mos theksohej sot, pikërisht në orën e historisë. Vdekja e Skënderbeut, heroit tonë kombëtar, u përkujtua përmes një aktiviteti, realizuar nga një grup i nxënësve të klasës IX.  Fillimisht, përmes një loje asociacioni nxënësit zbuluan ngjarje dhe fakte me rëndësi rreth jetës dhe veprës së Skënderbeut. Ndërkaq, po për heroin tonë, më pas, Verona, Liri dhe Shendi prezantuan para klasave të gjashta dhe një të dhjetë një projekt mjaft interesant. Të gjithë nxënësit ngelën shumë të kënaqur, pasi në frymë shumë bashkëpunuese arritën të marrin dhe të ... Read More »