Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: January 13, 2017

PLANIFIKIMI I MIRË SIGURON SUKSESIN

DSC_0025

Derisa nxënësit edhe këtë javë po pushojnë, në shkollën “Mileniumi i Tretë” po bëhen përgatitjet për gjysmëvjetorin e dytë.  Sot, në një nga takimet e departamenteve, mësimdhënëset Hava Kelmendi dhe Besa Brahimi prezantuan një punim me titull “Disiplina në klasë”. Më pas, me mjaft interes mësimdhënësit morën pjesë në punëtorinë “Përdorimi i teknologjisë në vlerësim dhe ndërtimi i testeve elektronike”, ... Read More »