Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: March 31, 2016

Projekti “Çmimi Akademik i Meritave” ka për qëllim zhvillimin e njohurive të nxënësve për Vendin e Meritave

13-DSC_0562

Njohin hapat e punës për Çmimin e Meritës dhe Çmimin Nobel.  Nxënësi mëson dhe  dallon për  emërtimet e Çmimeve të Meritës. Mësojnë për Çmimin Nobel ,  mirënjohje që ju ndahet nga Shoqëria Nobel, shkencëtarëve dhe personave që kontribojnë në shkencë dhe zhvillimin kulturor  të njerzimit. Nxënësi sintetizon ide dhe fakte  për fillimin  e ndarjes për Çmimin Oskar, si shenjë e nderimit për arritje ... Read More »

Vizitë në zyrën gjinore të UNDP-së

5-IMG_3757

Në kuadër të javës së projekteve, nxënësit bartës të projektit me temë “Gender!!!”, vizituan Zyrën Gjinore në UNDP, ku u njohën nga afër me punën e kësaj zyre. Nxënësit përmes pyetjeve dhe diskutimeve shprehën shqetësimin e tyre në lidhje me trajtimin e kësaj çështje në vendin tonë. Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se nesër, më 1.04.2016 nxënësit e shkollës tonë do të lirohen nga mësimi sipas këtij orari: Klasat I – V – ora 13.30. Klasat VI – XII – Ora 12.30 Mësimi rifillon të martën, më 12.04.2016, pas pushimit pranveror dhe festës së Kushtetutës. Read More »