Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: March 24, 2016

Angazhim, motivim dhe koncentrim maksimal i nxënësve

4-12782441_10207233111523726_1027269284_n

Në vlugun e mbajtjes së testeve për Vlerësimin e Jashtëm Organizimi dhe mobilizimi i stafit udhëheqës të shkollës dhe bashkëpunimi e  koordinimi  i mirë me mësimdhënësit administrues nëpër klasa, ku po mbahen testet për vlerësim të Jashtëm po dëshmon seriozitetin dhe përkushtimin e shkollës për të pasur dhe pasqyruar treguesit e rezultateve të arritjes së nxënësve. Përveç kësaj, qëllimi i ... Read More »

Bashkë me 21 mars, në Ditën Botërore të fëmijëve të prekur me Sindrom Down

3-IMG_0326

Në ditën e parë të pranverës, me lajmëtarët e saj zogjtë, lulet, e freskinë dhe në sheshin e bukur të Prishtinës nxënësit e klasave të pesta të shkollës Mileniumi i Tretë ishin bashkë me fëmijët e prekur me Sindrom Down, të cilët shënuan aktivitetin e radhës të projektit Kosovision. Të buzëqeshur, me njërën dorë të shtrënguar, me dorën tjetër balonën ... Read More »