Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: January 29, 2016

Të rinjtë, edukimi dhe media

IMG_9302

Jo gjithherë  projektet prezantohen  njëjtë. Kësaj here, në lëndën e Gjuhës Shqipe pas  një javë  pune , prezantimi u realizua ne praninë e medieve. Nxënësit e drejtimit shoqëror të  klasës X/2 në orën e Gjuhës shqipe në njërin nga debatet e zhvilluara në klasë me temën :’’A më mirë me qenë i famshëm apo i pavdekshëm?”,iu lindi ideja  për televizorin ... Read More »