Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: January 20, 2016

Skënderbeu hero kombëtar

IMG_3294

Me rastin e 548 vjetorit të vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti-Skenderbeu, nxënësit e klasave të 7-ta, gjatë orës së Historisë kanë prezantur punime të ndryshme në power point, hamera dhe ese në nderim të jetës dhe veprës së këtij heroi.   Read More »

Njoftim

FullSizeRender

Departamenti i gjuhëve të huaja kërkon nxënës tutor të cilët do t’iu ndihmojnë nxënësve të klasave 1-5 për të përvetësuar më mirë gjuhën angleze dhe gjermane. Shikoni posterin më poshtë për më shumë informata. Read More »