Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 14, 2015

Performancë kreative në teatrin : ,,Oda’’ nga nxënësit e klubit : ,,Mjedisi pa pengesa’’

IMG_7759 (1)

Më 11 dhjetor  2014,nxënësit e klasave te gjashta  përformuan ne teatër. Mrekulli  ishte me  nxënësit  e shkollës  tonë, të cilët në formë të shfaqjes  në   role te ndryshme prezantuan  punën e mrekullueshme që bënë ne  gjysmëvjetorin e parë . Gjejmë rastin të falënderojmë teatrin ,,Oda’’për shfaqjen e realizuar ne teatër. Kjo punë  u realizua gjate orëve te  mësimit ne klubin ... Read More »

Humanizmi-Vlerat njerëzore

IMG_0104

Të jesh human do të thotë të mbash qëndrim njerëzor e fisnik dhe të tregosh dashuri të thellë ndaj të gjithë njerëzve pa dallime. Nuk ka gjë më të bukur se të kesh zemër të gjerë dhe të madhe, e cila i zë të gjithë. Një zemër e tillë, kudo që të ndodhet mendon si t’u falë gëzim dhe lumturi ... Read More »

Kartolinat për festat e fundvitit

IMG_0839

Pasi që festat e fundvitit po afrohen, mënyra më e mirë për të shprehur dëshira dhe urime janë kartolinat. Prandaj nxënësit e klasës II-2 së bashku me prinden e klasës Znj. Shqipe Hebibi- Coupet , sot punuan kartolina të llojeve të ndryshme. Znj. Shqipe i solli të gjitha materialet e duhura për ndërtimin e kartolinave, si dhe i udhëzoi dhe ... Read More »