Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: September 23, 2015

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se të premten, më 25. 09. 2015 nxënësit do të kthehen në shtëpi sipas orarit të mëposhtëm. Kjo do të ndodhë për nder të festës së Kurban Bajramit. Klasat Ora I-V 13.00   VI-XII 12.00   Njëherit, Shkolla ju uron festën të gjithë nxënësve dhe prindërve të besimit islam! Read More »