Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: April 29, 2015

Garë, motivim dhe rezultate në Kuizin e Shkencave Humane

DSC_0832

Pas mbarimit me sukses të Javës së Gjuhës Shqipe, në vazhdën e aktiviteteve të Departamentit të Shkencave Humane u mbajt edhe Kuizi në lëndët Gjuhë shqipe, Edukatë qytetare, Histori dhe në Gjeografi për klasat 6-8. Klasat u përfaqësuan nga dy nxënës të zgjedhur. Gara u zhvillua në frymën e tolerancës dhe dëshirës për të fituar. Secili garues doli të jetë ... Read More »