Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: March 10, 2015

Kuizi i Shkencave, aktivitet i sfidave dhe sukseseve

DSC_0064

Me emocione, që vështirë të fshihen, nxënësit fitues dhe përfaqësues klasash po përgatiteshin për garën finale në kuizin e Shkencave në lëndët Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji dhe Informatikë. Gara doli të jetë shumë interesante dhe sfiduese për nxënësit, të cilët garuan denjësisht dhe shfaqën dijet e tyre në këto lëndë. Nxënësit fitues morën medalje dhe certifikata për arritjet e tyre, ... Read More »

Ekspozitë për festat e Marsit

7marsi2

Jo gjithherë manifestimet për festa festohen njëjtë. Kësaj here, mësimdhënësit e Gjuhës Shqipe dhe mësuesit e klasave të ulëta, për dy ditë me radhë, në orët e Gjuhës Shqipe, kërkuan nga nxënësit që të shkruajnë ese dhe poezi të ilustruara për festat e Marsit. Nxënësit, me shumë vullnet e dëshirë shfaqën kreativitetin e tyre dhe shpërfaqën shpirtin e tyre artistik ... Read More »