Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 4, 2014

Vizita në laboratorin mikrobiologjik “Jeta”

jeta8

Në kuadër të vizitës mujore, kësaj radhe nxënësit e klasave të dyta ishin në laboratorin mikrobiologjik “Jeta”. Vizita u mundësua nga prindërit e klasës II-2, Dr. Luan dhe Ardita Sylejmani. Nxënësit patën rastin që t’i shohin pajisjet me të cilat bëhen analizat dhe procedurat nëpër të cilat kalojnë mostrat për t’u analizuar. Disa nga nxënësit dhanë mostra të gjakut për ... Read More »